Het taalniveau van een sollicitant of medewerker snel op peil met een taaltraining


Professionele taaltraining, aangeboden door Elycio Talen

  • Professionele taaltrainers
  • Individueel, groepen en e-learning
  • ISO 9001 & CEDEO gecertificeerd
  • Aandacht voor taal en zakelijke cultuur
  • Afgestemd op uw sector of branche
  • 6 trainingslocaties door heel Nederland
 

Taaltraining op maat bij Elycio Talen


Met een taalassessment van Bright Language brengt u objectief het taalniveau van een sollicitant of medewerker in beeld. In samenwerking met Elycio Talen biedt Bright Language hiernaast ook professionele taaltrainingen op maat om zo het taalniveau naar het niveau te brengen dat noodzakelijk is om een specifieke functie effectief te kunnen vervullen. Op deze pagina leest u alles over de taaltrainingen van Elycio Talen.


Hoe goed dient de taalbeheersing van uw (potentiële) medewerker(s) te zijn om een specifieke functie effectief uit te kunnen voeren? Een taalaudit van Elycio Talen biedt u objectieve standaarden waarmee u effectief het taalniveau van medewerkers in beeld brengt en verbeterpunten concreet identificeert.


Praktijkgerichte taal- en cultuurtraining in alle talen

Elycio Talen biedt professionele taaltrainingen in alle moderne talen, van Arabisch tot Zweeds. Onder begeleiding van ervaren taaltrainers, native speaker van de taal waarin u getraind wordt, verbeteren deelnemers effectief hun taalvaardigheidsniveau. De training wordt volledig afgestemd op uw sector. Een andere taal leren, betekent vaak ook een andere manier van denken. Bij Elycio leert u daarom ook de cultuur van een land kennen. Met zowel de techniek als de handleiding in handen wordt internationaal zakendoen een stuk gemakkelijker.

 

Werken aan taalvaardigheid waar en wanneer het u uitkomt, op een manier die bij u past


Elycio Talen biedt een breed pakket aan maatwerktrainingen. De organisatie beschikt over 6 fysieke locaties in Nederland waar u terecht kunt voor individuele training of groepstraining. Hiernaast biedt Elycio ook in-company taaltrainingen waarbij de trainer uw locatie bezoekt, of dit nu thuis, op werk of zelfs in het buitenland is. Speciaal voor professionals met weinig ruimte in de agenda zijn er e-learning oplossingen beschikbaar om via het internet taalvaardigheid te verbeteren. Daarbij kan ook worden gekozen voor een blended learning, de optimale balans tussen face-to-face sessies en online training.

Ook taalaudits om het noodzakelijke taalniveau
per functie of afdeling te bepalen


Elycio Talen is ervaren en erkend

Elycio Talen is ISO 9001 en CEDEO gecertificeerd. U bent zo verzekerd van taaltrainingen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. De organisatie (voorheen Elsevier Talen) biedt al sinds 1966 onafgebroken professionele taaltrainingen aan particulieren, bedrijven, overheden en non-profitinstellingen.


Direct een offerte aanvragen
 

Bekijk ook eens de volgende taaloplossingen:

Mondelinge taalassessments

Met de Bright Online Language Test toetst u eenvoudig en effectief online de schrijf- en luistervaardigheid van een medewerker of sollicitant. U kunt ervoor kiezen om deze taaltest aan te vullen met een professionele spreekvaardigheidstest. Wij bieden dit mondeling taalassessment eveneens als opzichzelfstaand assessment aan.

Meer informatie

Zelf taalassessments toewijzen en beheren vanaf uw eigen managementplatform

Wanneer u incidenteel behoefte heeft aan het afnemen van een taalassessment, dan kunt u deze toetsen eenvoudig ‘on demand’ in onze webshop bestellen. Speciaal voor overheidsinstellingen en bedrijven die regelmatig mensen willen testen, bestaat er ook een mogelijkheid om het hele testproces in eigen hand te nemen. U beschikt dan over uw eigen managementplatform waarmee u zelf deelnemers kunt inschrijven, uitnodigen, testen kunt toewijzen en resultaten kunt bekijken en vergelijken. Perfect voor bijvoorbeeld HR-afdelingen binnen grotere organisaties.

Meer informatie

Taalassessments op maat

Naast gestandaardiseerde taalassessments, biedt Bright Language (in samenwerking met Elycio Talen) ook de mogelijkheid om een taaltest op maat te ontwikkelen. Wij inventariseren middels een taalaudit over welke taalcompetenties een professional binnen een specifieke functie dient te beschikken. Daarnaast ontwerpen we een taalassessment dat perfect inzichtelijk maakt of een medewerker of sollicitant over de gewenste taalvaardigheden beschikt voor de functie en -zo niet- hoeveel behoefte er aan verdere training bestaat. Zo beslist u eenvoudiger over investeringen in beoogd of bestaand personeel!

Meer informatie