De Bright Online Language Test: Taalassessment Duits


Onze Taalassessment Duits in het kort:

  • Test uw Duitse taalvaardigheid
  • Werkt op alle PC’s en tablets
  • Twee rondes van elk 60 tot 80 vragen
  • Bestellen, inloggen, aan de slag!
  • Mogelijkheid tot pauzeren
  • Score van 0,5-5, te vertalen naar ERK
 

De Bright Online Language Test: Taalassessment Duits


Een goede kennis van taal en cultuur is van doorslaggevend belang om succesvol te kunnen zijn in internationale zaken. Daarom is het goed om er zeker van te zijn dat u, uw medewerkers en sollicitanten over alle benodigde taalvaardigheden beschikken.

Met de Bright Online Language Test krijgt u inzicht hierin. Zo kunt u, samen met de medewerker in kwestie, vaststellen wat het taalniveau is. Onze taalassessment brengen duidelijk in kaart welke vaardigheden de medewerker beheerst en waar mogelijk meer aandacht benodigd is. Handig voor uw medewerkers, collega’s en bij sollicitaties.

Wij bieden u een heel scala aan hulpmiddelen om de benodigde taalvaardigheid te inventariseren en de aanwezige kennis en kunde te toetsen.


Test de Duitse taalvaardigheid van uw medewerkers, collega’s en sollicitanten

Deze Duitse Bright Online Language taalassessment meet de taalvaardigheid in het Duits. De test bestaat uit twee onderdelen, die ieder 60 vragen omvatten.

  • In het eerste gedeelte worden er vragen weergegeven waarbij de deelnemer het ontbrekende deel kiest uit de multiple choice antwoorden.
  • Het tweede gedeelte van de test is gericht op luistervaardigheid. Hierbij is het van belang dat u over goede speakers of koptelefoon beschikt. De deelnemer kiest na het beluisteren van het audiofragment het juiste antwoord uit de multiple choice antwoorden.

De Bright Online Language Test is ook beschikbaar in de talen:


 

Mogelijke uitbreidingen

U kunt de Bright Online Language Test uitbreiden met een mondelinge taalassessment waarmee ook de spreekvaardigheid getest wordt. Zo krijgt u een zo compleet mogelijk beeld van de huidige taalbeheersing van de deelnemer. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met een taalaudit. Hiermee helpen wij u vaststellen welk taalniveau noodzakelijk is om een specifieke taalgebonden functie effectief uit te kunnen voeren. Met aanvullende taaltraining brengen wij uw medewerkers desgewenst naar het beoogde niveau.


De taalassessments toegespitst op uw specifieke sector

Naast algemene testen zijn er ook testen voor specifieke sectoren en doelgroepen, zoals: bancair, financieel, secretarieel, militair en luchtvaart. Bovendien kunnen voor individuele opdrachtgevers ook maatwerktesten worden ontwikkeld.

Bestel de Bright Online Language Test in onze webshop
of laat uw eigen managementplatform inrichten

U bestelt de Bright Online Language Test eenvoudig in onze webshop. Na bestelling ontvangt u spoedig per e-mail inlogcodes. Met deze inlogcodes kunt u direct de taaltest gaan maken.

Speciaal voor overheidsinstellingen en bedrijven die behoefte hebben aan het op grotere schaal afnemen van taaltesten, bieden wij de mogelijkheid om uw eigen managementplatform te laten inrichten. Zo kunt u zelf eenvoudig taaltesten klaarzetten, kandidaten uitnodigen, scores monitoren, rapporten uitdraaien en concrete verbeterpunten aandragen. Heeft u interesse in een eigen managementplatform? Neemt u dan contact met ons op via het online contactformulier of bel met telefoonnummer 078 – 6449760


Naar de webshop