Regelmatig taalassessments afnemen?
Met uw eigen managementplatform
kunt u dat in eigen beheer


Taalassessments beheren vanuit uw eigen managementplatform

  • Centrale managementomgeving
  • Direct inzicht in de resultaten
  • De oplossing voor HR-afdelingen
  • Alles in eigen beheer
  • Zelf deelnemers uitnodigen
  • Extra voordelig bij regelmatig testen
 

Uw taalassessments zelf centraal beheren


Wanneer u incidenteel behoefte heeft aan het afnemen van een taalassessment, dan kunt u deze toetsen eenvoudig ‘on demand’ in onze webshop bestellen. Speciaal voor overheidsinstellingen en bedrijven die regelmatig mensen willen testen, bestaat er ook een mogelijkheid om het hele testproces in eigen hand te nemen. Met behulp van uw eigen managementplatform kunt u zelf deelnemers inschrijven, uitnodigen, testen toewijzen en resultaten bekijken en vergelijken. Perfect voor HR-afdelingen binnen grotere organisaties.


Voordeliger en efficiënter bij meer dan 10 taaltesten per maand

Bij meer dan 10 taaltesten per maand is het voordeliger (u bespaart geld) en efficiënter (u bespaart tijd) om over een eigen managementplatform te beschikken, dan om de taalassessments los in onze webshop te bestellen. Wij richten de omgeving tegen een eenmalige vergoeding voor u in en u betaalt geen maandelijkse kosten. Voor meer informatie of een demonstratie kunt u het beste contact met ons opnemen via telefoonnummer 078 6449760, mailen naar info@taalassessments.nl of gebruik maken van het contactformulier op onze website.

 

Extra diensten bij een eigen managementplatform


Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met het professioneel en objectief meten van het taalvaardigheidsniveau van medewerkers en sollicitanten, maar bieden bijvoorbeeld ook taalaudits en taaltrainingen. Met een taalaudit adviseren wij u over het gewenste niveau van taalbeheersing om een functie naar behoren uit te kunnen voeren. Wanneer u deze service combineert met een taalassessment kunnen wij dus objectief voor u vaststellen of uw medewerkers of sollicitanten aan de taalvaardigheidseisen kunnen voldoen. Aanvullend kunnen we met onze taaltrainingen het taalniveau verbeteren. Zo bieden we organisaties als de NAVO en KPMG end-to-end-solutions.

De Bright Online Language Test los bestellen

U kunt de Bright Online Language Test eenvoudig online bestellen in onze webshop. Kies de gewenste taal, reken het product af en u ontvangt spoedig van ons uw inloggegevens waarmee u de taaltest kunt maken. U bepaalt zelf wanneer u met de test begint. Direct na afloop van de test is de behaalde score zichtbaar.


Naar de webshop
 

Snel navigeren naar onze overige taaldiensten:

Mondelinge taalassessments

Met de Bright Online Language Test toetst u eenvoudig en effectief online de taalvaardigheid van een medewerker, sollicitant of van uzelf. U kunt ervoor kiezen om deze taaltest aan te vullen met een professionele spreekvaardigheidstest. Wij bieden dit mondelinge taalassessment eveneens als een opzichzelfstaande toets aan.

Meer informatie

Taalaudits

Hoe goed dient een sollicitant of bestaande medewerker een taal te beheersen om zijn werk goed te kunnen verrichten? Met een taalaudit, uitgevoerd door Elycio Talen, vindt u objectieve antwoorden op deze vragen en beschikt u over een eenvoudig toe te passen standaard.

Meer informatie

Taalassessments op maat

Naast gestandaardiseerde taalassessments, biedt Bright Language (in samenwerking met Elycio Talen) ook de mogelijkheid om een taaltest op maat te ontwikkelen. Wij inventariseren middels een taalaudit over welke taalcompetenties een professional binnen een specifieke functie dient te beschikken. Daarnaast ontwerpen we een taaltest die perfect inzichtelijk maakt of een medewerker of sollicitant over de gewenste taalvaardigheden beschikt voor de functie, en -zo niet- hoeveel behoefte er aan verdere training bestaat. Zo beslist u eenvoudiger over investeringen in beoogd of bestaand personeel!

Meer informatie