Taalassessments op maat gemaakt voor uw organisatie. Bright Language realiseert het.


Waarom een taalassessment op maat van Bright Language?

  • Aaandacht voor bedrijfsterminologie
  • Score van 0,5-5, te vertalen naar ERK
  • Afgestemd op uw specifieke situatie
  • De basis voor taaltrainingsprogramma’s
  • Doeltreffend en praktijkgericht
  • Weloverwogen investering in training
 

Taalassessments op maat


Naast gestandaardiseerde taalassessments biedt Bright Language (in samenwerking met Elycio Talen) ook de mogelijkheid om een taaltest volledig op maat te ontwikkelen. Wij inventariseren met een taalaudit over welke taalcompetenties een professional binnen een specifieke functie dient te beschikken. Zo ontwerpen we een taalassessment die perfect inzichtelijk maakt of een medewerker of sollicitant over de juiste taalvaardigheden beschikt voor de functie en hoeveel behoefte er eventueel aan verdere taaltraining bestaat. Zo beslist u eenvoudiger over investeringen in beoogd of bestaand personeel!

 

Voorbeelden van Bright taalassessments op maat:


Een Engelse taaltest voor de Franse luchtmacht met militaire vakterminologie

Bright Language heeft in samenwerking met de Franse luchtmacht een speciale taaltest ontwikkeld om de kennis van het Engels in een militaire context te kunnen beoordelen. Deze test weerspiegelt het belang van communicatie tussen de NAVO en VN-strijdkrachten in het Engels en omvat reële situaties waar gewapende strijdkrachten mee te maken kunnen krijgen in het verrichten van hun werkzaamheden.

Meer informatie

Een technische Engelse taaltest in leesvaardigheid voor
onderhoudspersoneel van een grote luchtvaartmaatschappij

Veel van de technische onderhoudsdocumentatie van de maatschappij is geschreven in het Engels, waarbij veel unieke vakterminologie gebruikt wordt. Het onderhoudspersoneel dient deze documenten tot in ieder detail te kunnen begrijpen om gevaarlijke situaties te voorkomen. In samenwerking met de luchtvaartmaatschappij ontwikkelde Bright Language een zeer gespecialiseerde taaltest op maat, waarmee het kennisniveau van medewerkers en sollicitanten perfect in beeld gebracht kan worden. In samenwerking met taleninstituut Elycio Talen zorgt Bright Language ervoor dat het taalniveau van alle onderhoudsmedewerkers perfect in orde is.

Meer informatie

Ook een specifiek taalassessment voor uw sector
of organisatie laten ontwikkelen?

Wij denken graag met u mee. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via info@taalassessments.nl , vul het online contactformulier in of bel naar telefoonnummer 078 6449760.


Naar het contactformulier
 

Snel navigeren naar andere diensten van Bright Language:

Mondelinge taaltassessments

Met de Bright Online Language Test toetst u eenvoudig en effectief online de taalvaardigheid van een medewerker, sollicitant of uzelf in 11 verschillende talen. U kunt ervoor kiezen om deze taaltest aan te vullen met een professionele spreekvaardigheidstest. Wij bieden dit mondelinge taalassessment eveneens als opzichzelfstaande toets aan.

Meer informatie

Zelf taalassessments toewijzen en beheren vanaf uw eigen managementplatform

Wanneer u incidenteel behoefte heeft aan het afnemen van een taalassessment, dan kunt u deze toetsen eenvoudig ‘on demand’ in onze webshop bestellen. Speciaal voor overheidsinstellingen en bedrijven die regelmatig mensen willen testen, bestaat er ook een mogelijkheid om het hele testproces in eigen hand te nemen. U beschikt dan over uw eigen managementplatform waarmee u zelf deelnemers kunt inschrijven, uitnodigen, testen kunt toewijzen en resultaten kunt bekijken en vergelijken. Perfect voor bijvoorbeeld HR-afdelingen binnen grotere organisaties.

Meer informatie

Taaltraining op maat

In samenwerking met Elycio Talen (ISO 9001 & CEDEO gecertificeerd) bieden wij ook professionele taaltrainingen die zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk binnen uw organisatie. Onder begeleiding van een professionele taaltrainer verbeteren uw medewerkers doeltreffend taalvaardigheden.

Meer informatie