Bright Online Language Taaltest: ’s werelds meest gebruikte taaltest


Voordelen van de Bright Online Language Taaltest:

  • Test de taalvaardigheid
  • Direct inzicht in score en verbeterpunten
  • Beschikbaar in 11 talen
  • Eenvoudig online te bestellen
  • Score van 0.5-5, te vertalen naar ERK
  • Voor slechts € 38 exclusief BTW
 

Wat is de Bright Online Language Taaltest precies?


De Bright Online Language Taaltest is een door Bright ontwikkelde algemene online taaltest waarmee u effectief de bestaande zakelijke taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of uzelf kunt testen. De resultaten van de test worden weergegeven in een score van 0.5-5. Deze score is ook te vertalen naar de normen van het ERK, het European Framework of Reference for Languages. De Bright Online Language Taaltest is het meest gebruikte taaltest ter wereld. Deze test wordt bijvoorbeeld ingezet door organisaties als de NAVO, Manpower, Adecco, Barclays Bank, KPMG, PWC, Arvato en 3M.

Hoe werkt het?
De Bright Online Language Taaltest bestaat uit twee delen van elk 60 tot 80 multiple choice vragen. De test biedt inzicht in de bestaande taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of van uzelf. Na afloop van de test ontvangt u een helder rapport met hierin de score. De Engelse en Franse taaltest geeft in het rapport ook verbeterpunten aan.

De taaltest is beschikbaar in de volgende talen:
Chinees, Duits, Brits- en Amerikaans Engels, Frans en Canadees Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Vlaams en Zweeds.

Mogelijke uitbreidingen
U kunt de Bright Online Language Test uitbreiden met een mondelinge taalassessment waarmee ook de spreekvaardigheid getest wordt. Zo krijgt u een zo compleet mogelijk beeld van de huidige taalbeheersing van de deelnemer. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met een taalaudit. Hiermee helpen wij u vaststellen welk taalniveau noodzakelijk is om een specifieke taalgebonden functie effectief uit te kunnen voeren. Met aanvullende taaltraining brengen wij uw medewerkers desgewenst naar het beoogde niveau.


 

Bright Online Language Test voor specifieke sectoren


Naast algemene testen zijn er ook testen voor specifieke sectoren en doelgroepen, zoals: bancair, financieel, secretarieel, militair en luchtvaart. Bovendien kunnen voor individuele opdrachtgevers ook maatwerktesten worden ontwikkeld.

Bestel online losse tests
of laat uw eigen managementplatform inrichten

U kunt de Bright Online Language Test eenvoudig online bestellen in onze webshop. Kies de gewenste taal, reken het product af en u ontvangt spoedig uw inloggegevens waarmee u kunt starten met de taaltest. U kunt op elk gewenst moment met de test beginnen, en direct na afloop van de test ontvangt u de behaalde score en eventuele verbeterpunten.

Uw eigen managementplatform
Wij kunnen eveneens een eigen managementplatform voor u inrichten, waar u voor meerdere werknemers of sollicitanten eenvoudig taaltesten klaarzet, kandidaten uitnodigt, scores monitort, rapporten uitdraait en concrete verbeterpunten aandraagt. Ideaal om taalassessments centraal vanuit een HR-afdeling te organiseren en te monitoren.


Naar de webshop
 

Snel navigeren naar andere taaldiensten:

Mondelinge taalassessments

Met de Bright Online Language Test toetst u eenvoudig en effectief online de taalvaardigheid van een medewerker of sollicitant. De score wordt weergegeven op een schaal van 0.5 -5 en kan vertaald worden naar ERK normen. U kunt ervoor kiezen om deze taaltest aan te vullen met een professionele spreekvaardigheidstest. Wij bieden deze mondelinge taaltest eveneens als een opzichzelfstaande toets aan.

Meer informatie

Professionele taaltraining in samenwerking met Elycio Talen

In samenwerking met Elycio Talen (ISO 9001 & CEDEO gecertificeerd) bieden wij ook professionele taaltrainingen. Er zijn individuele trainingen, groepstrainingen en e-learningsprogramma's beschikbaar. De zeer praktijkgerichte trainingen worden verzorgd door ervaren taaltrainers die native speaker zijn van de taal waarin u getraind wordt.

Meer informatie

Taalassessments op maat

Naast gestandaardiseerde taalassessments, kan Bright Language (in samenwerking met Elycio Talen) ook een taalassessment volledig op maat ontwikkelen. Wij inventariseren middels een taalaudit exact over welke taalcompetenties een professional binnen een specifieke functie dient te beschikken en ontwerpen een taalassessment dat perfect inzichtelijk maakt of een medewerker of sollicitant over het gewenste taalniveau beschikt voor de functie. Zo niet, dan maken wij inzichtelijk hoeveel behoefte er aan verdere training bestaat. Zo beslist u eenvoudiger over investeringen in beoogd of bestaand personeel!

Meer informatie