Taaltest? De Bright Online Taaltest natuurlijk! De meest gebruikte professionele taaltest ter wereld.


Waarom een Bright Language taalassessment bij Elycio Talen?

  • Accuraat en professioneel
  • Proofreading inbegrepen
  • Persoonlijke service
  • Branche-ervaren vertalers
  • Native speakers in alle talen
  • Korting op tekstherhalingen
 

Bright online taaltest


De Bright Online Taaltest is een door Bright ontwikkelde algemene online taaltest waarmee u effectief de bestaande taalkennis van medewerkers en sollicitanten kunt testen, gemeten aan een internationale objectieve standaard (STANAG). Deze standaard ligt in lijn met het European Framework of Reference for Languages. Het is de meest gebruikte taalassessment ter wereld, die bijvoorbeeld wordt ingezet door organisaties als de NAVO, Manpower, Adecco, Barclays Bank, KPMG, PWC, Arvato en 3M.

De Bright Online Taaltest bestaat uit twee delen van 60 tot 80 schriftelijke vragen en verstrekt inzicht in de bestaande taalkennis van medewerkers en sollicitanten. Optioneel kunt u de Bright Online Taaltest uitbreiden met een mondelinge taalassessment voor een compleet beeld van de taalbeheersing. Hiernaast kunnen wij u van dienst zijn met een Bright Taalaudit. Met een taalaudit helpen wij u vaststellen welk taalniveau noodzakelijk is om een specifieke taalgebonden functie effectief te kunnen bekleden. Met additionele taaltraining brengen wij u uw medewerkers desgewenst naar het wenselijke niveau.


De bright language Taaltest is beschikbaar in de volgende talen

Chinees, Duits, Engels en Amerikaans Engels, Frans en Canadees Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Vlaams en Zweeds.

 

NIEUW!
Ook Bright Online Taaltesten voor specifieke sectoren.


Naast algemene testen zijn er ook testen voor specifieke sectoren en doelgroepen, zoals: bancair, financieel, secretarieel, militair en luchtvaart. Bovendien kunnen voor individuele opdrachtgevers ook maatwerktesten worden ontwikkeld.

Bestel de Bright Online Taaltest in onze webshop
of beschik over uw eigen testomgeving.

U kunt de Bright Online Taaltest eenvoudig online bestellen in onze webshop. Kies de gewenste taal, reken het product af en u ontvangt spoedig van ons uw inloggegevens waarmee u op de website van Bright Language de taaltest kunt afnemen. U bepaalt zelf wanneer u met de test begint. Direct na afloop van de test is de behaalde score zichtbaar. Wij kunnen eveneens een eigen testomgeving voor u inrichten, waarmee u zelf testen kunt afnemen en de scores kunt managen.


Naar de webshop
 

Of lees hier meer informatie over:

Mondelinge taaltest

Met de Bright Online Taaltest toetst u eenvoudig en effectief online de schrijf- en luistervaardigheid van een medewerker of sollicitant aan de hand van internationaal erkende standaarden (STANAG & EFRL). Optioneel kunt u ervoor kiezen om deze taaltest aan te vullen met een professionele spreekvaardigheidstest. Wij bieden deze mondelinge taaltest eveneens als opzichzelfstaande toets aan.

Meer informatie

Eigen testomgeving

Wanneer u incidenteel behoefte heeft aan het afnemen van een taalassessment, dan kunt u deze toetsen eenvoudig ‘on demand’ in onze webshop bestellen. U ontvangt inlogcodes per mail, kunt de toets afnemen en u ontvangt van ons de uitslag. Speciaal voor overheidsinstellingen en bedrijven die regelmatig mensen willen testen, bestaat er ook een mogelijkheid om het hele testproces in eigen hand te nemen. Zo kunt u ook beschikken over een eigen Bright administratieplatform, waarmee u zelf deelnemers kunt inschrijven, uitnodigen, testen kunt uitschrijven en resultaten kunt bekijken en vergelijken. Perfect voor bijvoorbeeld HR-afdelingen binnen grotere organisaties.

Meer informatie

Taaltest op maat

Naast gestandaardiseerde taaltests en taalassessments, biedt Bright Language ook de mogelijkheid om een taaltoets volledig op maat te ontwikkelen. Wij inventariseren middels een taalaudit exact over welke taalcompetenties een professional binnen een specifieke functie dient te beschikken en ontwerpen een taaltest die perfect inzichtelijk maakt of een medewerker of sollicitant gekwalificeerd is voor de functie en -zo nee- hoeveel behoefte er aan verdere training bestaat. Zo beslist u eenvoudiger over investeringen in beoogd of bestaand personeel!

Meer informatie

Taalassessments.nl is onderdeel van Elycio Talen

Taalassessments.nl is een dochteronderneming van het gerenommeerde taalinstituut Elycio Talen. Naast taalassessments en vertalingen biedt Elycio Talen eveneens:


 
Vertaalbureau - taaltrainingen
Vertaalbureau workshops
Vertaalbureau - taalassessment

Vertaalbureau certificeringen